Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Nachtkijker

 Ik heb er nu 2 volle nachten op zitten en ik kan melden dat m’n lijf zich uitstekend houdt. Old habits die hard en het voelt goed dat het lichaam zich vrij eenvoudig flashbackt naar, laten we zeggen, 20 jaar geleden. Toen kon het lijf ook nachten lang doorhalen. Het enige verschil met nu is dat het lijf toen op puur alcohol liep.

Wat moet ik zoal doen tijdens een nachtdienst, vraag je je af. Nou, daar kan en ga ik niks over zeggen.
Het enige wat ik kwijt wil is dat ik een nachtkijker ben.
Ik heb al van alles voorbij zien komen. Binnensex, buitensex, op bed sex, op de banksex, onder de douchesex, in badsex, op de eettafelsex, tijdens de afwassex, dikke tietensex, kleine borstensex, megaretensex, strakke bipsensex, vette negerinnensex, slanke aziatensex, alarmsex, meeluistersex en zo kan ik nog woordenlang doorgaan. Eigenlijk is ’s nachts de beste tijd voor sex, heb ik gemerkt.

Maar gelukkig is er af en toe toch nog wel een kwaliteitzender te vinden. Discovery zum bleistift. En dat heeft toch wel iets meer mijn aandacht.
Ik weet dus nu wel mooi dat je met 300 kilo melkpoeder een gigantische steekvlam kan produceren. En dat je met 6 spuitende brandslangen en een bult sterke branweerkanjers een gemiddelde gezinsautootje 10 meter de lucht in kan laten hangen.
En, en dit weetje vind ik persoonlijk erg lollig, wist je dat als je een geit laat schrikken, dat ie dan omdondert? Hahahaha, hilarisch.
Één keer “BOE” roepen en de achterpoten verstijven waardoor ze omflikkert. Man, da’s lachen. De kinderboerderij zal nooit meer hetzelfde zijn!
Nee, da’s niet zielig, da’s lachen. Na een seconde of 2 staan ze gewoon weer op hoor.
En het is geen fabeltje want het was bij Mythbusters en dat programma roels.

Probeer het zelf maar ‘s. Ik garandeer lachen, gieren en tevens brullen tegelijk voor jou en de kinders.

4 gedachten over “Nachtkijker”

  1. Ik heb dat inderdaad ook eens gezien. Wist alleen niet meer dat het bij geiten was. En inderdaad, welnee, dat is niet zielig. Als je het tenminste niet de hele middag doet.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: