Een wagen vol verhalen

 I love it when a plan comes together…………

Vorige week zaterdag kreeg ik de tip om de open dag van kasteel Doornenburg met de jongens te bezoeken. Want wat is er leuker voor de jongens dan een echt kasteel? Ja, een pretpark. Of een zwembad. Of een binnenspeeltuin. Of een ijssalon. Hmmm, aandachtspuntje.
Maar goed, wij togen dus vorige week zaterdag naar het pittoreske Doornenburg en al gauw bleek dat via Nijmegen het wel heul ver omrijden is…………… Dus.
Ik vind het een mooi kasteel dus vroeg ik eens rond wat daar nou de huur moest kosten. Ik zie mezelf namelijk wel in zo’n burcht wonen. Manus, de kasteelheer, dat klinkt! Nou, ik kon het direct uit m’n hoofd zetten, de huur is ongeveer mijn jaarsalaris per maand………. Dus.
Ik leerde dat de serie “Floris” hier is opgenomen. Op een klein tv’tje waren de zwart wit beelden ervan te zien. De jongens keken hun ogen uit. En dat kwam mij goed uit. Het toeval wilde dat het TV Gelderlandse programma ‘Een wagen vol verhalen’ bij dit kasteel opnames maakte voor de allerlaatste uitzending ever. Ik had dat programma wel eens voorbij zien komen tijdens het zappen en het idee is leuk maar GOEIENDAG ZEG! wat een mooie rooie presentatrice (Katja krullen 😍😍😍😍!).
Maar hoe ik m’n ogen ook uitkeek en wat ik ook probeerde, ik kon maar niet bij haar in de buurt komen. Ik legde me er op een gegeven moment maar bij neer. En trouwens, ik zat toch nog in m’n winterstop dus op een date had ze sowieso nog minimaal een week moeten wachten. Een medewerkster van het programma vroeg of de jongens mee wilden werken aan het tv-programma. Ze moesten dan door een raam een zin voorlezen en met alle kinderen die hetzelfde deden, zou er dan een verhaal ontstaan. Leuk idee vond ik het. Maar de jongens hebben inmiddels een eigen willetje en een ‘mwah, geen zin in’ klonk.
Fuk, weer een poging om haar te ontmoeten mislukt een poging voor de jongens om op de regionale tv te komen mislukt!
Maar papa is niet voor niets de koning van de tactische keuzes dus gingen we precies en pontificaal achter het raam staan. Recht in de camera. Zogenaamd geïnteresseerd te kijken en te luisteren maar vooral om gekke bekken te trekken natuurlijk.

Er is in elk geval een foto van. Om 18.20 uur (elk uur een herhaling) zullen we het resultaat op tv Gelderland zien.
Ik ben benieuwd.

We tv debuut’en!

EWVV

Update: Na ongeveer 7 minuten staat Sam te zwaaien en na een kwartier zie je mij naar binnen kijken. I kill me 😂😂😂😂😂😂

6 gedachten over “Een wagen vol verhalen”

 1. Jij hebt dus nog een mooie loopbaan voor de boeg.
  TV-helden hebben een mooi inkomen.
  Kun je gepensioneerd alsnog kasteelheer worden.

  Wie wordt de edele jonkvrouwe aan jouw zijde?

  Vrolijke groet,

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: