Ik ben somber gestemd

 Nu de enige lollige vent van Nederland al een tijdje is gestopt met lollig zijn, noodgedwongen hoor, dat dan weer wel, ben ik een beetje somber gestemd.
Of gestopt? Dat weet ik eigenlijk niet, ik zie in elk geval geen nieuwe shows op de rol staan en zijn laatste 2 shows waren nou niet echt om over naar huis te schrijven, om eerlijk te zijn.
Nee, dan vroeger! Vroeger bleven we ervoor thuis. En deden we hem na! Man, hardop lachen was het. Bijna in de box pissen was het. Biggelende tranen was het.
Kijk, ik houd van harde grappen en ik houd van schijt aan alles-humor. Daar kan ik vreselijk om lachen en Hans Teeuwen heeft mij vroeger ontzetten veel vreselijk laten lachen.
Maar ja, kan niet meer hè, harde grappen? Teveel tere zieltjes met toegang tot internet tegenwoordig. Jammer.

Somber gestemd ben ik dus. Ik zie af en toe een filmpje van iemand die heel hard op z’n bek gaat op Instagram of bij ‘Lachen om home video’s’. Daar moet ik dan nog wel om schateren. Maar verder ben ik redelijk somber gestemd.
Tot ik de ‘De slimste mens ter wereld’ ontdekte op Youtube. Goddegoddegot, wat een hilariteit is dat! Daar zitten mensen die nog wel eens een harde grap uit hun mouw durven schudden. Philippe Geubels (als je hem kan verstaan tenminste), Herman Brusselmans en mijn absolute favoriet en nieuwste humorheld Jeroom. Wat een mafketel is dat! Whoehahahahahaha.
Ik zal wel één van de laatste zijn die dit programma ontdekt maar hé, ik ben ook geen 46 meer hè?!
Ik weet niet precies wanneer het nieuwe seizoen weer gaat beginnen en of ik überhaupt België vier kan ontvangen maar ik kijk er in elk geval enorm naar uit.

Zal je zien dat het programma verschrikkelijk zal tegenvallen want de tere zieltjes met toegang tot internet zitten tegenwoordig overal.
Ik stel derhalve voor dat we gewoon het internet voor een groot deel van de mensen uitschakelen. En dat harde, kwetsende en vrouwonvriendelijke grappen gewoon weer gemaakt kunnen worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: