Foute vrouwen (deel 1)

Een man komt thuis en vindt zijn vrouw in bed met een vreemde. De man is zichtbaar aangedaan en terwijl zij zegt dat het anders is dan het lijkt, stapt een andere gast uit de kast.

Het is al meerdere malen voorgekomen dat de complete Nederlandse (vrouwelijke en LHBTQREWHGVJYTFH) deugbrigade volledig over de zeik ging bij seksisme op tv. Een goed voorbeeld is dat praatprogramma met Derksen, van der Gijp en die flapdrol. Met hun ouwe jongens poep en piesgrappen. De deugbrigade schroomde zelfs niet om sponsoren van dat programma aan te schrijven en te eisen dat zij de sponsoring stop moeten zetten. Droevig, dat is het enige woord dat ik kan bedenken. En grow a pair zijn de drie andere.

Bovenstaande cursieve tekst is in het kort de reclamespot van M&M’s op tv. Hierin wordt vreemdgaan dus gewoon gepromoot. Wat ik op zich al apart vind.
Maar hoor je de deugbrigade nu? Neen, want de vrouw is in dezen fout en in de optiek van de deugbrigade zijn er alleen maar foute mannen. Als vrouwlief thuis was gekomen en ze trof manlief met een ander in bed aan, was waarschijnlijk de wereld te klein geweest en zou M&M’s verbannen moeten worden.
Dunkt mij.

Ik erger me er kapot aan.

2 gedachten over “Foute vrouwen (deel 1)”

  1. Jouw punt was me helemaal niet opgevallen in deze reclame, maar ik snap het volkomen. Men loopt werkelijk overal over te zeiken. En vrouwen begrijpen gaat toch niet lukken.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: