Highway to hell

Geachte meneer Rijkswaterstaat,

ik neem aan dat ik deze brief tot u moet wenden.
Laat ik beginnen met het volgende; Ik vind u een lul.
U bent vast en zeker zo’n pedante flapdrol die zich laat rijden? Zo iemand die uitgeput van wèèr een vergadering op kosten van de samenleving neerploft op de achterbank van een bovenmodale auto? U heeft waarschijnlijk al 20 jaar de bestuurderskant van een auto niet van dichtbij gezien, laat staan dat u ermee in aanraking bent geweest? Klopt hè?
Nou, knoop het volgende dan maar ’s even goed in uw oren:

Die A12 van u zuigt dikke stiereballen. LEVENSGEVAARLIJK!!! Het is een regelrechte snelweg naar de hel.

Ja, daar schrikt u van hè? Vraag maar ’s aan die vent achter het stuur van die dikke bolide van u. U zult zien dat ie mij meer dan gelijk geeft.
Kijk, een geoefende rijder (lees man van pak ‘m beet 40, met kilometers in de benen en die lafjes met 1 hand stuurt) zult u er niet over horen maar in godsnaam, er rijden ook (buitenlandse) vrachtwagenchauffeurs, dronken Polen, jonge ventjes, vrouwen of, nog erger, oudjes op man! Die redden dit soort fratsen niet! Die gaan kapot!

Ik bedoel, what’s the deal met om de 100 meter een flauwe bocht? Hè? Waar slaat dat op? Wat is het nou voor moeite om gewoon 26 kilometer recht stuk weg te timmeren?
En is het niet een veel beter idee om zeer open asfalt te gebruiken in plaats van het dicht te smeren met zwarte meuk? Er blijft namelijk een beetje hoeveelheid water op liggen. Zo’n beetje waar ze in een gemiddeld ontwikkelingsland een maand van kunnen drinken. Weet u wat dat gaat doen als het gaat vriezen?
En die gele verlichting. Kom op man, hoe gay is dat? Wie heeft dat verzonnen? JE ZIET GEEN FUK ALS HET REGENT!!
Je moet op de gok rijden en nogmaals, een geoefende rijder ziet dit nog als een uitdaging maar die andere luitjes trekken dat niet. Die klappen binnen no time op de vangrail.
En dan hebben ze ook nog te maken met die spookstrepen her en der op de weg. Je moet soms gewoon hopen dat je de juiste strepen volgt.
Dat werkt toch niet, meneer Rijkswaterstaat. Die kunnen die werklui toch gewoon even weghalen als dat stuk weg klaar is?

Ik voorspel 22 dodelijk verongelukte lijken de komende 4 maanden. En dat is allemaal uw schuld, meneertje Rijkswaterstaat. U zult daarmee moeten leven. U zult daarmee worden geconfronteerd. Uw hele leven lang.
Tenzij u eens een keer van die achterbank af komt en direct, maar dan ook direct maatregelen gaat treffen.

Ik waarschuw maar 1 keer. Lamlul.

Vriendelijke groet,

Hermanus

8 gedachten over “Highway to hell”

  1. Hoezo dat nou weer? Ik lees pas net dat bochten nemen een natuurlijk proces voor een Alfa is. Dacht altijd dat het kutauto’s waren. Ik liet je zelfs in je waarde door er niets over te zeggen.
   En waarom lafaard?

   Like

   1. Als je een echte kerel was geweest, had je een keer een compliment gemaakt toen ik hem nog wel had. Lafaard.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: