(niet) storen

Een reden van mijn gedwongen solo gaan was dat voormaligje zich gigantisch stoorde aan het feit dat ik me overal aan stoor. Ik vond dat natuurlijk onzin. Pfffff, heb je goud in je handen en dan ga je je storen aan mijn storen. Raarrrr. Volgens mij gebruikte ze dit gewoon als nòg een stok om mee te slaan.
Ik archiveerde het als zijnde ‘vrouwengemekker’.

Maar toen mijn zeer goeie vriendin ook fijntjes opmerkte dat ik me inderdaad luidruchtig overal aan stoor, ging ik er toch ’s wat dieper over nadenken. Zouden mensen mij zo zien? En zou ik dat echt continu en de hele dag doen?
De bevestiging kreeg ik op het werk. Ook daar valt het de commando’s inmiddels op dat ik me wel aan heul veul dingen stoor.

Heb er gister een middag voor uitgetrokken om dit eens goed tot me door te laten dringen schuine streep te verwerken.
En het klopt. Ik stoor me aan het weer. Ik stoor me aan tv-programma’s. Ik stoor me aan een heleboel mensen. Ik stoor me in het verkeer. Ik stoor me aan m’n neushaar. Ik stoor me aan…………………… vul dit zelf maar in.
Maar ter mijn verdediging, ik uit mijn storing meestal wèl op een lollige manier. Tenminste dat vind ik. En wat ik vind, vind jij dan vanzelfsprekend ook.
Natuurlijk meen ik er geen fuk van als ik weer eens roep dat die of dat preventief uit de samenleving gehaald moet worden (nee hoor, ik meen elk woord. Nietes! Welles! Nietes! Welles!). En natuurlijk meen ik het niet echt als ik zeg dat ik iemand in een knipoog omleg. (Welles! Nietes!)
Ik ben gistermiddag tot de conclusie gekomen dat teveel mensen zich storen aan mij. Daar ligt het probleem. Me dunkt.
Zoals gezegd ben ik één van de lolligste personen die ik ken en ik heb lol in mijn storingen.
Dus op jors!

En laat ik nou een Britse medestander hebben gevonden! (die toevallig als 2 druppels water op m’n oud-collega lijkt)
An idiot abroad
Het is Karl Pilkington die door zijn producers de wereld in wordt gestuurd en die echt de hele aflevering alles en iedereen alleen maar afzeikt. Hilarische tv!! Ik heb het nu een paar keer gezien en bij mij kwamen de dopjes vocht mee.
Weet niet precies wanneer het op Discovery uitgezonden wordt (meestals ’s nachts) maar lieve lezer, het is een absolute aanrader.
En als ik dat zeg, dan is het zo.

Man, wat zou ik graag de Nederlandse versie ervan doen!

11 gedachten over “(niet) storen”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s