Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Coldplay

Als er één band is die wel heul erg overschat wordt dan is dat toch zeker Coldplay wel. Manmanman, wat een saaie pisnummers hebben ze gemaakt! En dan ook nog met die zeikstem van die zanger erbij. Ik begrijp werkelijk niet dat sommigen het de beste band ter wereld vinden. Zum kotzen.
Ik vind ze de Adele onder de bands. Boooooooooring.
Met je Clocks. En met je Yellow. En met je Fix you. En met je The scientist. Jongens, dat zijn toch saaie schijtnummers eerste klas?
En dat pulp staat in elke top zoveel elk jaar. Zucht. Ik word er zo droevig van, beste lezer.

Maar mensen! Adventures of a lifetime, dat is me daar even een lekker nummer zeg! Maar dat begrijp je alleen als je verstand van muziek hebt. Daar zit me toch even een fijne beat in! Maar dat weet je alleen als je ritmegevoel hebt.
Dat heeft me daar toch even een prettig moppie tekst! “you make me feel like I’m alive again”. Maar dat weet je alleen als je leven ingedut is.
Sjeesus, goeie band zeg, dat Coldplay!

De eerstvolgende vrouw aan mijn zijde kan ervan uit gaan dat ik dit nummer vol overgave voor haar zal karaoke’n want zij makes me feel like I’m alive again.  Waarschijnlijk.

 

 

4 gedachten over “Coldplay”

   1. Leuk! Een ouderwetse strijd wat nu de beste popgroep is. Ruzies tussen Beatles en Rolling Stones fans bleven vermakelijk. Maar jullie geven dit een mooi vervolg in 2019.

    Stille groet,

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: