Finish

En zo, lieve lezer, is de finish alweer in zicht. Sterker nog, ik scheur er zojuist met een rotgang overheen.

Ik heb even mijn agenda bekeken en zag tot mijn grote schrik dat ik dit jaar geen enkel weekend meer vrij heb. En dat is best ruk want wil je een beetje relatie op kunnen bouwen, moet je toch wel met enige regelmaat vrij zijn, dunkt me. Dat ben ik natuurlijk wel maar dat is veelal doordeweeks (high five voor onregelmatige diensten!). En doordeweeks afspreken is ook maar een hoop gedoe, vind ik.

Dus heb ik besloten om vanaf vandaag mijzelf maar weer van de markt te halen. Voor het 8e jaar op rij ga ik als één van de 529 miljoen meest begeerde vrijgezellen van Nederland de donkere dagen in (wat is het record eigenlijk?).

Wel jammer hoor want ik heb online een stel leuke WILK (women I like to kennismake) leren kennen. Maar tot verder contact is het niet gekomen en eigenlijk kijk ik daar niet eens meer van op. Ik ben zelf niet zo dat ik bij iemand de chat of dm induik en ik begrijp heus wel dat je niet zomaar even de stoute schoenen aantrekt en dat bij mij doet. Wie weet hoe die lompe Manus zal reageren?
Ach, wat zal ik daarvan zeggen? Ik denk dat ik best wel heul veul meeval en dat er onder dat harde uiterlijk en die grote muil best wel een sympathieke gozer schuil gaat.

Maar goed, ook dit seizoen geen succes dus.
Geen harde gevoelens, even goede vrienden hoor.
Volgend jaar doen we weer een poging.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: