Maar ff serieus….

Met de coronacrisis waar we nu eigenlijk best ernstig mee te maken hebben, vallen mij een paar dingen op. En hoe handig is het dan dat ik dit medium kan gebruiken om deze opvaldingen op te typen.

Men zit massaal thuis te werken. Dat is te merken aan het gebrek aan files. Nu is bij mij 1+1 nog steeds 2 dus concludeer ik dat al die thuiswerkers fileveroorzakers zijn. Hun bedrijf blijft draaien als zij thuiswerken dus waarom is er noodzaak om voor hen de weg op te gaan? Dan hebben we ook niet die overdreven grote panden van bedrijven meer nodig en kan de premie voor het klootjesvolk flink omlaag. Om maar een een dwarsstraat te noemen.
Ik zeg, mooi zo houden, dat thuiswerken.

Het stikstofprobleem werd zogezegd veroorzaakt door de boeren. Nu zijn deze boeren momenteel zeer hard op het land aan het werk en verneem ik van dat hele stikstofverhaal niets meer. Ik stel dus dat de boeren geen schuld hebben aan die (m.i. verzonnen) stikstofproblemen. 
Een andere veroorzaker zou het verkeer zijn. Met dat thuiswerken is dat probleem ook opgelost.
Ik zeg, de snelheid weer omhoog van 100 naar 130 km/u.

Over dat 100 km/u gesproken. Voornamelijk Poolse auto’s en busjes vliegen mij aan alle kanten voorbij als ik me netjes aan de snelheid houd. Misschien dat daartegen ook even opgetreden kan worden, heren agenten! 
Ik zeg, keihard aanpakken die lui.

En heb je eigenlijk al gezien hoeveel politie er de laatste dagen op straat is? Normaal zie je ze nooit (want bureauwerk) maar nu er volop boetes uitgedeeld kunnen worden voor samenklontering, stiekeme kapperswerkzaamheden, bos/strandwandelen enzovoorts kom je ineens overal agenten tegen.  Dit sterkt mij maar weer in mijn beeld dat de politie tegenwoordig meer boeteschrijvers dan handhavers zijn.
Ik zeg, ook na de crisis zoveel mogelijk blauw op straat.

Ik weet niet hoe jij hierin staat maar ik dacht, ik zeg het ff.

Eén gedachte over “Maar ff serieus….”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: