Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Dansen

Hoi beste lezer, daar ben ik weer. En ik heb er weer eentje hoor, een ergernis. Ik erger me weer eens ongekend klasse aan iets. Zal het uitleggen.
Je kent ze vast wel, van die ontzettend fijne beatliederen. Van die knijters die je als de wiedeweerga naar de dansvloer doen sprinten omdat de beat jouw gevoelige spot raakt. Maar waar ineens ergens midden in het nummer de beat stopt en ze dan een of andere onzin intermezzo erin kwakken.
Nou, daar erger ik me dus kapot aan. Sta je net vol overgave je allerbeste dansmoves uit te sloven, kan je ineens een seconde of 30 stil gaan staan. Da’s toch irritant, ofnie?

Maar beste lezer, erger niet langer! Ik heb namelijk wat ontdekt.
Met een programmaatje op m’n laptoppie kan ik nu naar hartelust mixen en 3x raden wat ik de laatste tijd aan het doen ben in m’n vrije tijd? Juist, die irritante beatpauze nummers voorzien van een continubeat. Hoe briljant is dat? Nu kan je dus blijven dansen tot je erbij neervalt! Of dorst krijgt, dan kan ook. Of dat je er zat van bent natuurlijk. Of dat de tent gaat sluiten. Nou ja, je begrijpt wat ik bedoel.
Manmanman, ik moet die moderne DJ’s ook alles uitleggen.

Dus nu heb ik best veel nummers zelf ‘gecomponeerd’ en krijg ik weer lust in het leven en heb ik zin om het DJ’en weer op te pakken. Lijkt me geweldig om weer eens een keer ergens een avondje dansvloervullend te draaien.
Ik doe het voor een schijntje van wat die pruts DJ’s van tegenwoordig ervoor vangen.
Ach nee, voor een glimlach, een knuffel en wat te drinken ben ik al te paaien.

10 gedachten over “Dansen”

 1. Kun je jouw programmaatje ook los laten op die oervervelende reclame’s en intermezzo’s? Zit je lekker onderuitgezakt naar een serie te kijken denken ze zeker dat je de spanning niet meer aankunt en moeten ze de uitzending onderbreken om volkomen overbodig te zeggen wat er daarna of morgen op die zender komt. Of te vermelden dat die serie mogelijk wordt gemaakt door een of ander maf merk dat ik in geen honderd jaar zal kopen. Je zou bijna overgaan op Netflix om daar verlost van te zijn.

  Like

 2. Hermie, een bril en een baardje!!!!! En de oudste naar het volgende studie instituut.
  Zodadelijk ga je nog vogeltjes bestuderen.

  Like

   1. Nee geen twitter en geen facebook. Ik ben nog van de oude stempel . Maar ik klik altijd even je blog aan via Mack.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: