Trust me

Zoals je weet bestaat een groot gedeelte van mijn leven uit gevaar. Uit dreiging. Uit rampspoed. Uit kwaad. Uit gevaar maar dat had ik al als eerste genoemd dus deze zin kun je met een gerust hart overslaan. Haha, te laat!
Ik ben daarom een behoedzaam tiep. Ik zal nooit en te nimmer voor een verrassing komen te staan. Ik check alles tot in den treure. En ik zie ook alles. En als me dat niet lukt, dan ga ik zorgen dat ik alles kan zien.
Ik kom zum bleistift zojuist thuis van een avonddienst en vòòr ik m’n penthuis binnenkwam had ik al een heul draaiboek afgespeeld.
Ik kan natuurlijk niet de details prijsgeven maar het heeft te maken met rookbommetjes, dubbele flikflax, een spagaat, koprollen en tomatenketchup. Niets laat ik aan het toeval over.

Niet alleen voor mezelf ben ik een hoeder hoor, ook voor m’n naasten. Natuurlijk ten eerstens m’n kinderen. Zij groeien op de meest veilige manier op als ze bij mij zijn. Geen haar wordt er gekrenkt, geen vinger wordt er naar ze uitgestoken, geen scheet zit dwars zonder dat ik het in de gaten heb! Niet op mijn horloge!! (voor diegene die deze onwijs jolige Engelse vertaling niet begrijpt, het is Not on my watch).

Maar ook jij, lieve lezer. Ook jij zal ik natuurlijk altijd behoeden voor gevaar, kwaad, dreiging, rampspoed en gevaar.
Neem daarom de volgende boodschap goed in je op. Lees het hardop voor zodat anderen om je heen het ook mee krijgen. Zeg het tegen familie, vrienden en fruit, ook maar je kennissenkring. Zorg dat telefoonlijnen oververhit raken. Maak het met 1 tweet world wide trending.
…………………… Komt tie:

PAS OP VOOR ALEXANDER PECHTOLD!

Meer zeg ik niet. Alleen PAS OP VOOR ALEXANDER PECHTOLD!

Trust me.

I know what I’m doing.

7 gedachten over “Trust me”

  1. Ha ha ha bang voor een progressieveling. Ik heb trouwens voor jou even naar Politiek 24 gekeken. En heb me bescheurd van het lachen. Dacht eerst dat het een musical was. Maar zo slecht doen ze het zelfs op de basisscholen niet.
    Het viel me wel op dat Blondie er lekker gekleurd uitzag.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: