Sam is de mol

Een paar weken geleden vertelde ik tussen de koffie en poepen door in een emotioneel betoog tegen m’n jongens dat ik het heel fijn zou vinden als ze mij zouden bellen als ze iets leuks beleefd hebben. Ik mis namelijk nogal een aardig deel van hun doen en laten in hun dagelijks leven en dat me dat eigenlijk best wel een beetje hartpijn geeft, zei ik. En ook dat ik zo nu en dan best eenzaam ben omdat er verder niemand in mijn leven is.
Nou, erg veel indruk maakte het niet want ze keken niet eens op van hun tablet. “Ja, is goed hoor”, hoorde ik eentje mompelen.
Blijkbaar moet ik nog wat schaven aan mijn emo acteertalent.
(dit bovenstaande emotioneel betoog geldt trouwens ook voor vrouwen. Whatsapp, Twitter, DM is ook prima😉)

Gisteren wazzapte voormaligje de dagelijkse update en ik reageerde met bovenstaand emotioneel betoog. Een paar seconden later ging m’n telefoon. “Met Sam”.
Sam had een verjaardagsfeestje gehad en daar hadden ze het ‘Wie is de mol spel’ gespeeld. En hij was door de organisatie uitgekozen om de mol te zijn!
Hij begon vol enthousiasme te vertellen. Over dat hij zoveel mogelijk rood, witte en blauwe ballonnen door moest prikken. Over dat hij slagroom en sprinkles op zijn taart moest doen. Over dat hij de groep in de verkeerde richting stuurde. Over dat hij in de 3e speedboot over het Lago Maggiore moest zitten. Over dat hij links uit de helikopter boven de Sinaï woestijn moest springen. Over dat hij aan de navigatieknoppen moest zitten tijdens de nucleaire onderzeeër opdracht in de Beringzee. Over dat hij als eerste moest abseilen in het Amazonegebied. En over al zijn molacties. Hij had zelfs een molactie per ongeluk gedaan!
Maar één vriendje raadde dat Sam de mol was en hij was dan ook de winnaar.

Ik genoot ervan. Heerlijk om dat manneke zo enthousiast te horen praten. Mijn avond kon niet meer stuk. Hopen dat ze me vaker bellen.

En nu? Nu zit ik stikjaloers dees anekdoot te typen.
IK WIL OOK EEN KEER DE MOL ZIJN!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: